Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
Toimitus kotiisi! Täysi 14 päivän palautusoikeus! Nopea toimitus DHL:llä tai Postnordilla!

Turvallinen maksaminen


 

Tällä hetkellä tarjoamme seuraavia maksutapavaihtoehtoja:

 

Maksukortilla maksaminen

Verkkokaupassamme voit käyttää seuraavia maksukortteja:

Visa, MasterCard, Visa Electron ja Maestro (Euroline).

!!! Maksaminen: lisäturvavaihe 

Yli 30 euron luottokorttimaksut todennetaan 3-D Secure -järjestelmällä. Kun pankkitietosi on vahvistettu, saat ilmoituksen pankkisi sovelluksesta. Tämän jälkeen voit tunnistautua salasanan tai sormenjäljen avulla. Kun todennus on vahvistettu, tilauksesi on valmis: saat vahvistussähköpostin. Jos sinulla on kysyttävää 3-D Secure -toiminnosta, ota yhteyttä suoraan pankkiisi. 

 

PayPalilla maksaminen

Maksaessasi PayPalilla tietosi eivät siirry Vegaoo.fi verkkokaupalle. PayPal salaa ja suojaa maksukorttisi tiedot. Maksa PayPalilla täyttämällä PayPal-tunnuksesi niihin varattuihin kenttiin.

 

Klarna maksuvaihtoehtona

Yhteistyössä Klarna AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi kanssa tarjoamme sinulle seuraavia maksutapoja, jossa suoritat maksun suoraan Klarnalle. Klarnalla voit tehdä ostoksia 100€ saakka.

Löydät lisää tietoa Klarnasta ja heidän käyttöehdoistaan alla.

Voidaksemme tarjota Klarnan palveluita jaamme tietosi Klarnalle. Tietosi jaetaan ainoastaan jos valitset Klarnan maksutavaksi. Luovutettavat tiedot ovat nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksuhistoria ja tilaustiedot kuten maksutapavalinta, kuljetustapa ja lähetyslista. Tietojen jakaminen tapahtuu tietosuojalain ja Klarnan tietoturvaselosteen puitteissa.

 

Maksun tarkistaminen

 

Vegaoo.fi pidättää oikeuden tarkistaa maksajan henkilötiedot ehkäistäksemme maksupetoksia. Asiakaspalvelumme on yhteydessä ostajaan epäilyttävien maksutapahtumien kohdalla varmistaakseen maksajan henkilöllisyyden.

 

 

Turvallinen maksaminen

 

Taataksemme maksuturvallisuuden Vegaoo.fi käyttää SSL 3.0-salausprotokollaa. Maksukorttisi tietoja ei lähetetä tai tallenneta järjestelmäämme missään vaiheessa. Maksutapahtuma suoritetaan ajantasamaksuna.

Olemme vastaanottaneet pyyntösi