Ota yhteyttä
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-14. Olemme poikkeuksellisesti kiinni tänään klo 12-13

 
 
 
 
Koko-opas

Kuinka valitsen oikean koon?

 

Meillä Vegaoolla on kokotaulukko jokaiselle naamiaisasulle. Sen avulla löydät sopivan koon helposti ja näppärästi suoraan tuotekuvauksesta Valitse koko-painikkeen alta. Kas näin:

 

 

Kokotaulukko perustuu alihankkijoidemme kokojen keskiarvoon. Tämän vuoksi kokotaulukon koot voivat vaihdella hieman. Aikuisten asumme ovat yleensä hieman suurempia kuin tavalliset koot, mutta lasten koot saattavat olla hieman pienempiä. Tämä johtuu siitä, että meillä Pohjoismaissa lapset ovat hieman pidempiä kuin muualla Euroopassa. Mikäli asun koko poikkeaa huomattavasti taulukosta, siitä erikseen on maininta tuotekuvauksessa.

 

Meidän joustava 14 päivän palautusoikeutemme mahdollistaa onneksi vaatteiden sovittelun oman kodin rauhassa, omaan tahtiin! Siispä huoli pois!

 

Mikäli haluat lisätietoa tuotteistamme tai tietyn tuotteen koosta, asiakaspalvelumme on apunasi numerossa 09 747 905 67 tai osoitteessa [email protected]

 

 

Antoisia shoppailuhetkiä!

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje