09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
100% HINTATAKUU! 100% HINTATAKUU!
 
Toimitustiedot

 

 

 

Arkipäivisin kello 16:00 mennessä tehdyt tilaukset lähtevät meiltä matkaan saman arkipäivän aikana. Tämä ei koske juhlapyhiä tai sesonkiaikoja. Huomaathan, että vahvistettuasi tilauksen toimitustapaa ei pysty enää muuttamaan. Mikäli aikataulusi on tiukka, suosittelemme lämpimästi DHL Express-kuljetusta.

 

 

 

DHL Eco 8,20€:

 

 

DHL Eco-kuljetukset lähtevät meiltä maarahtina halki Euroopan. Toimitusaika on sijainnistasi riippuen 4-6 arkipäivää. Toimitukseen saaristoon tai Pohjois-Suomeen on hyvä varata jopa 6-9 arkipäivää. DHL pidättää oikeuden lisätä ECO-toimituksiin 1-2 arkipäivää omista ruuhkistaan johtuen. DHL pyrkii toimittamaan tilauksesi ovelle asti, mutta mikäli haluat muuttaa toimitusta, voit tehdä tämän DHL On-Demand-palvelun avulla. Huomaathan, että toimituspäivän aikana tehdyt muutokset toimitukseen siirtävät toimituksen automaattisesti seuraavalle päivälle.

 

 

 

 

DHL Express 17,90€:

 

 

DHL Express-kuljetus on sinulle, jonka aikataulu on tiukka, eikä myöhästyminen käy laatuun. DHL Express-kuljetus kestää sijainnistasi riippuen 24-72h, mutta saaristoon ja Pohjois-Suomeen toimitukselle on hyvä varata aikaa jopa 5 arkipäivää. DHL pyrkii toimittamaan tilauksesi ovelle asti, mutta mikäli haluat muuttaa toimitusta, voit tehdä tämän DHL On-Demand-palvelun avulla. Huomaathan, että toimituspäivän aikana tehdyt muutokset toimitukseen siirtävät toimituksen automaattisesti seuraavalle päivälle.

 

Jos pakettisi toimitetaan On-Demand-palvelussa valitsemaasi noutopisteeseen, sinulla on viikko aikaa noutaa pakettisi. Varaathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen. Mikäli paketti on vahingoittunut tai auennut kuljetuksessa, sinulla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta lähetystä. Jos kuitenkin haluat tästä huolimatta pitää paketin, Vegaoo.fi verkkokauppa ei vastaa vahingoittuneista tai puuttuvista osista. Tällaisessa tapauksessa suuntaa reklamaatio kuljetusyhtiölle.

 

Asiakas voi ottaa yhteyttä DHL:n numerossa 030 45 345 sopiakseen paketin toimituksesta, tai tiedustellakseen jotakin muuta paketin toimitukseen liittyvää.

 

Korvaamme sinulle 8,20 € postikuluista, jos palautat koko tilauksen tai et ota tilaustasi vastaan.  

 

 

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje