Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
Toimitus kotiisi! Tyytyväinen tai palautettu Laajin valikoima !

Värikkäät hippiasut aikuiselle

33,57 € Alviton summa 40,28 €
37,01 € Alviton summa 44,41 € -10%

Lisää ostoskoriin ficheproduit.validermodification
  • Express-toimitus alkaen 24 tunnissa
  • Netin parhaat hinnat!
  • Valtava valikoima!

Kuvaus

Materiaali :
100% Polyesteri
Hoito :
Käsinpesu
Tuotenumero :
51FD
Palautus :
Kyllä - Katso palautusehdot
Saatavuus :
One-size 51FDU01

Flower Power!

Protestoiva Pate - Rento hippiasu

 

Tämä miehille suunniteltu 60- luvun asu koostuu pitkähihaisesta paidasta, liivistä, housuista, vyöstä sekä kaulakorusta (peruukki ei kuulu asuun).  Valkoinen paita on mukavan väljä yllä. Sen päälle on ommeltu värikäs, kukallinen liivi. Vyö, pitkä otsanauha (124 x 5 cm) ja sinisten housujen paikat ovat tätä samaa monenkirjavaa kukkakuosia. Myös siniset housut ovat väljät yllä ja joustavat lisäksi mukavasti vyötäisiltä.  Viimeistele rento asusi mustalla kaulanauhalla, josta roikkuu suuri, keltainen rauhanmerkki! Tässä asussa et voi olla kuin cool naamiaisissa tai penkkareissa!

 

Naisten hippiasu
 
Tähän aikuisten hippiasuun kuuluu t-paita valeliivillä, housut ja kaulakoru (aurinkolasit ja kengät eivät kuulu mukaan). Valkoinen t-paita on tehty ohuesta polyesterista ja värikäs liivi on ommeltu siihen kiinni. Liivin alaosassa on hapsuj. Liivin kukka- ja rauhansymbolikuviot toistuvat housujen lahkeissa. Housut ovat harmaata polyesteria ja ne ovat 60-luvulle tyypillisesti leveälahkeiset. Housujen vyötärö on joustava. Halkaisijaltaan 7 cm Peace and Love -medaljonki viimeistelee tämän asun. Tämä kokonaisuus on täydellinen hippiteemaisiin juhliin!

Toimitus

DHL Eco - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 4-6 arkipäivää

12.36€

DHL Express - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 24-72h

20.19€

 

Olemme vastaanottaneet pyyntösi