Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
Toimitus kotiisi! Täysi 14 päivän palautusoikeus! Nopea toimitus DHL:llä tai Postnordilla!

Teemajuhlat

Vinkkejä teemajuhliin?

Vegaoolta tottakai!

Me täällä Vegaoolla olemme juhlien ja juhlimisen ammattilaisia. Harva se päivä järjestämme naamiaisjuhlia erilaisilla teemoilla. Eräänä päivänä kuitenkin kävi niin hassusti, että juhlittuamme varmaan sadansia teemajuhliamme hauskoissa naamiaisasuissa, emme yllättäen keksineetkään sadattaensimmäistä teemajuhlan aihetta. Meihin oli iskenyt luova lukko. Vietimme päivän ja toisenkin pohtien seuraavien teemajuhliemme aihetta ilman tuloksia. Tämä oli hieman noloa meille juhlien ammattilaisille, sillä meidäthän tunnetaan loistavista vinkeistämme teemajuhliin ja naamiaisiin. Sitten yhdellä välähti. Järjestäisimme kaikki tuotteemme yhdelle sivulle teemoittain. Teemoja luetellessamme emme voineet olla huomaamatta, kuinka monta hauskaa teema olimme jättäneet täysin unholaan. Järjestettyämme kaikki tuotteet hauskojen teemajuhlien aiheiden alle, saatoimme huokaista helpotuksesta. Seuraavien teemajuhliemme aihe oli nimittäin päätetty. Se, millaiset teemajuhlat päätimme seuraavaksi järjestää, jääköön kuitenkin salaisuudeksi. Emmehän halua paljastaa kaikkia ässiä hihastamme!

Millaiset teemajuhlat sinä järjestäisit?

Teemajuhlien aiheen keksiminen on kuin taiteellinen luomistyö. Joskus inspiraatio iskee kadulla astellessa katseen osuessa tuulen mukana leijailevaan lehteen ja sen muistuttaessa sinua laivasta ilman päämäärää. Näin nopeasti mieleen voi juontua idea täydellisiin merirosvoaiheisiin teemajuhliin. Joskus täytyy kuitenkin kaivaa hieman syvemmälle mielen syövereihin ja etsiä tarkemmin. Täydellisten teemajuhlien järjestämisen tärkein askein on löytää oikea aihe. Teemajuhlat ilman selkeää teemaa ovat nimittäin kuin sinfonia ilman viulukvartettia. Keksittyäsi täydellisen teeman, sinun ei tarvitse kuin sukeltaa Vegaoo.fi verkkokaupan teemajuhlien kategoriaan ja antaa palaa. Teimme raskaimman osuuden puolestasi, jotta voisit rauhassa keskittyä vaativaan luomistyöhön teemajuhlien aiheen löytämiseksi. Loppu käykin kuin tanssi - teemajuhlien tarjoilut, koristelut ja totta kai naamiaisasut löydät nimittäin kätevästi saman verkkokaupan katon alta.
Näe lisää
Näe lisää
SUODATTIMET

Olet valinnut:

Olemme vastaanottaneet pyyntösi