Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
09-747 905 67 - Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
14 päivän palautusoikeus

Gladiaattori ja jumalatar- pariasu

49,98 € Alviton summa 59,98 €
54,15 € Alviton summa 64,98 € -8%

Lisää ostoskoriin
  • Express-toimitus alkaen 24 tunnissa
  • Netin parhaat hinnat!
  • Valtava valikoima!

Kuvaus

Materiaali :
100% polyesteri
Hoito :
Käsinpesu
Tuotenumero :
6UFQ
Palautus :
Kyllä - Katso palautusehdot
Saatavuus :
One-size 6UFQU01

Täydellinen asu!

Gladiaattorin naamiaisasu aikuiselle
 
Aikuisen gladiaattorin naamiaisasu muodostuu tunikasta ja kyynär- ja säärisuojista (kengät ja miekka eivät sisälly hintaan). Valkoiseen tunikaan on ommeltu ruskea haarniska ja punainen viitta. Ruskeat kyynär- ja säärisuojat pysyvät paikoillaan kuminauhojen avulla. Muutu hetkessä vahvaksi gladiaattoriksi!
 
 
Kreikkalaisen jumalattaren asu vihreällä viitalla
 
Tämä kreikkalaisen jumalattaren asu koostuu meokosta, viitasta, vyöstä ja kruunusta (kengät ja korut eivät kuulu mukaan). Mekko on olkaimeton ja pitkä. Etupuolen joustava materiaali tekee siitä hyvin mukavan päällä. Kultaiset yksityiskohdat tekevät kokonaisuudesta upean. Puvun vihreä satiiniviitta peittää hartiat ja kauniit kultaiset renkaat pitävät viitan osia yhdessä. Puvun takapuolella viitta mukailee kauniisti liikkeitäsi, sillä se kiinnittyy käsivarsiisi kultaisilla käsikoruilla. Vyö on tarrakiinnittyvä ja korostaa sekä vyötäröäsi että lanteitasi. Vyöhön on kiinnitetty valko-kultainen kangassuikale joka laskeutuu helmaa pitkin alas. Kruunu, joka muistuttaa laakerinlehtiä, sopii yhteen useimpien kampausten kanssa. Tässä puvussa erotut varmasti eduksesi erilaisissa teemajuhlissa!
 

Toimitus

DHL Eco - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 4-6 arkipäivää

12.36€

DHL Express - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 24-72h

20.19€

 

Olemme vastaanottaneet pyyntösi