Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
09-747 905 67 - Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
14 päivän palautusoikeus

Charleston-pariasu premium

60,82 € Alviton summa 72,98 €
87,48 € Alviton summa 104,98 € -31%

Lisää ostoskoriin ficheproduit.validermodification
  • Express-toimitus alkaen 24 tunnissa
  • Netin parhaat hinnat!
  • Valtava valikoima!

Kuvaus

Materiaali :
100% Polyesteri
Tuotenumero :
4ZQC
Palautus :
Kyllä - Katso palautusehdot
Saatavuus :
One-size 4ZQCU01

Naisten musta charleston- asu
 
Naisten mustaan charleston- asuun kuuluu Mekko ja hiuspanta (korut, puuhka ja sukkahousut eivät sisälly asuun). Lyhyt hame on pehmeää velour-materiaalia ja kauttaaltaan musta. Mekkoon on kirjailtu hopeaisia kuvioita ja sen helmassa on tyylikästä hapsua. Viimeisen silauksen teet mekkoon yhteensopivalla mustalla hiuspannalla, johon on kiinnitetty komea musta sulka sekä yksityiskohtaksi punainen tekojalokivi. Täydellinen asu 20-luvun pirskeisiin!
 
Kirkkaanpunainen charleston- mekko
 
Tämä upea Charleston- asu koostuu mekosta sekä otsapannasta (höyhenpuuhka, sukkahousut, korut ja kengät eivät kuulu asuun). Mekko on silkinsileää, kirkkaanpunaista kangasta, jota lisäksi päällystävät kerrokset kirkkaanpunaisia hapsuja. Hihattomassa asussa on kaksi kullanvärisellä nauhalla reunustettua olkainta, ja kimalteleva reunus jatkuu avaran kaula-aukon ympäri. Mekon hapsuilla koristeltu, lyhyt helma yltää juuri ja juuri reiteen saakka, joten saatat haluta pukea mekon alle leggingsit tai tummat sukkahousut. Asukokonaisuuden täydentää kullanvärisillä paljeteilla viimeistelty otsapanta, johon on kiinnitetty pitkä, punainen sulka. Tämä upea asu vie sinut suoraan hurjiin charleston- juhliin, kun naamiaiset 20- luvun teemalla sattuvat kohdalle!
 

Toimitus

DHL Eco - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 4-6 arkipäivää

12.36€

DHL Express - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 24-72h

20.19€

 

Olemme vastaanottaneet pyyntösi