TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
 
Naamarit

Naamarit

856 tuotetta
 
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Naamarityypit
Teema
Juhlat
Tuotemerkit
Värit

NAAMARIT NAAMIAISIIN, NAAMARI PÄÄHÄN JA MENOKSI !

Haluatko muuttaa ulkonäköäsi helposti, mutta radikaalisti? Etkö uskalla näyttää naamaasi enää työpaikalla, oliko eilen pikkujoulut? Vai halusitko sittenkin ostaa uuden vappunaamarin? Naamari on ratkaisu ongelmaasi! Naamari päässä sulaudut kaikkiin juhliin ja niin pienellä vaivalla! Tehokasta, mutta vaivatonta. Toisaalta voi hieno esimerkiksi punainen naamio myös kruunata naamiaisasuvalintasi ja tehdä puvustasi todellisen menestyksen. Voit valita kokonaan pääsi peittävän Morphsuit -naamarin, eikä kukaan enää tunnista sinua, tai hienostuneen venetsialaisen naamion. Vain taivas on rajana nettikaupassamme! Meiltä löydät pelottavat, karmivat, hauskat, viehkeät ja taiteelliset naamiot ja naamarit kaikkiin juhliin. Naamiopukeutuminen on huippua!


NAAMIOBILEET

Oletko ollut onnekas ja käynyt jo monissa naamiaisissa sekä teemajuhlissa? Entä onko naamiobileet sinulle jo tuttu juttu? Tämä Venetsian karnevaaleista lähtenyt perinne elää yhä, tosin paljon pienemmässä mittakaavassa kuin joskus muinoin. Naamioasut ovat säädelleet Venetsian elämää jo vuosisatoja, naamiot ja maskit olivat erottamattomasti osa arkea. Mikäli nämä historialliset ja elegantit naamiot kiehtovat sinua, löydät meiltä kaiken tarvitsemasi. Tyylikkäät silmikot ja mystiset naamarit luovat aidon tunnelman roolijuhlissa. Piilota kasvosi kuin aito venetsialainen! Haluatko sulilla koristellun naamion vai kiehtooko sinua sittenkin anonymous maski, entä söpö silmikko?
Lisäinspiraatiota aiheesta saat katsomalla elokuvan Marie Antoinette. Luodaksesi saman tyylin ja muhkeat juhlat tarvitset muutaman jutun: vaikuttavia naamiaispukuja, elegantteja naamioita, mahtavia peruukkeja ja tietysti Macaron-leivoksia! Ja samat juhlat lapsille: prinsessamekkoja, limpparia ja munkkeja. Ovatko kaikki aikakoneen kyydissä? Nyt mennään!


EDULLISET NAAMIOT NAAMARIKAUPASTAMME

Olemme iloisia suuresta naamiovalikoimastamme. Jos etsit kauhistuttavaa scream-naamaria Halloween-juhliisi, aitoa julkkisnaamaria tai tyylikkäintä mahdollista naamiota, olet oikeassa paikassa. Vappunaamarit ja pellenaamarit löydät samasta nettikaupasta, mahtavaa eikö? Löydät meiltä naamioita, jotka ovat suorastaan taideteoksia ja jopa käsinmaalattuja. Kaikki tämä on mahdollista ja kaiken huipuksi vielä edullisin hinnoin. Naamareita löytyy joka tarkoitukseen, eivätkä ideat lopu meiltä kesken! Sovita naamari rooliasuusi ja hanki kaikki tarvittavat asusteet muutamalla klikkauksella vegaoo.fi:stä. Naamioperinne jatkukoon!

Luokittelu :
123...18>>
 
 
123...18>>

Naamarit ja naamiot

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje