TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
 
Asusteet

Asusteet

3123 tuotetta
 
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Asustetyypit
Teema
Juhlat
Tuotemerkit
Värit

ASUSTEET TÄYDENTÄVÄT PUVUN! SUURI VALIKOIMA NAAMIAISTARVIKKEITA

Naamiaisasusteet ovat jänniä. On nimittäin niin, että niiden arvoa vähätellään. Emme huomaa kuinka suuren vaikutuksen nämä pienet juhlatarvikkeet ja tilpehöörit saavat aikaan juhlissasi. Mieti vaikka valitsemaasi naamiasipukua. Eihän merirosvo olisi mitäân ilman miekkaa tai silmälappua. Vampyyri ilman teräviä hampaita tai kissapuku ilman korvia! Naamiaisasusteet ovat todella tärkeitä, jos ajattelit pukeutua julkkikseksi. Mitä tulee ensimmäisenä mieleesi kun kuulet nimen John Lennon tai Elton John? Pyöreät silmälasit, eikö? Sama juttu, jos haluat pukeutua jonkin tietyn vuosikymmenen mukaisesti. 80- luku bileet ilman neonvärejä, säärystimiä tai jättiläispuhelimia ei oikein toimi. Juhlatarvikkeet ovat siis tärkeitä! Mitä enemmän panostat naamiaisasusi asusteisiin, sitä aidomman vaikutelman luot asullasi. Entäs kengät? Ne saattavat tarkimmiltakin pukeutujilta unohtua, ja ethän voi lähteä juhliin ilman kenkiä. Tutustu laajaan naamiaiskenkävalikoimaamme! Saatat ihastua niin, että pidät hupikenkiäsi jopa arkena! Mikäs siinä!


JUHLA-ASUSTEET, JOTKA MUUTTAVAT KAIKEN

Onko sinulla naamiaiset, synttärit, penkkarit polttarit tai vappubileet? Hienot naamiaisasusteet ja juhlatarvikkeet tekeät juhlistasi vieläkin ikimuistoisemmat. Erityisesti sinä, joka haluat panostaa tosissasi ja hankkia mahdollisimman aidon naamiais- tai roolipuvun. Asusteilla luot myös hauskoja yksityiskohtia ja tvistaat asuasi persoonallisemmaksi. Halusit ehkä pukeutua prinsessaksi ja viimehetkellä muutit mielesi ja haluat mukaan jotain siistimpää, rajumpaa. Ei ongelmaa! Erikoiset tekoripset, hassut piilolinssit tai leluase muuttaa sinut kauhuprinsessaksi. Heitä mukaan ripaus mielikuvitusta ja ole luova. Pilailuvälineet ja juhla-asusteet voivat muuttaa koko asusi originellimmaksi. Voit myös luoda asusi, vaikka pelkillä pupunkorvilla, hännällä ja viiksillä! Toiset naamiaisteemat vaativat enemmän asusteita ja tarvikkeita kuin toiset
Eräs huippu pukeutumisteema on esimerkiksi, Dia De Los Muertos eli kuolleiden päivä. Meiltä löydät kaikki haluamasi juhlatarvikkeet ja asusteet oli naamiaisteemasi sitten mikä tahansa. Löydät seksikkäät polvisukat, hienot tiarat ja hiuspannat, kengät, hatut, viikset, hännät, korvat, taikasauvat ja siivet...Kaikki juhlatarvikkeet synttäreille ja.


EDULLISET NAAMIAISTARVIKKEET MEILTÄ

On mahdollista olla upeasti pukeutunut päästä varpaisiin ilman että maksat itsesi kipeäksi. Me jadeoo.fi :llä teemme sen mahdolliseksi. Shoppailet haluamasi naamiais- ja juhlatarvikkeet netistä ja edullisesti! Jos et usko, voit koittaa. Aloita surffailu sivuillamme, niin huomaat itse hienot naamiaisasusteemme. Anna meidän yllättää sinut isolla valikoimallamme peruukkeja, silmälaseja, sukkahousuja, hiuspantoja, miekkoja... Näitkö jo hauskat hatut? Kaikki netin parhailla hinnoilla! Juhlavalmistelu ei ole koskaan ollut näin helppoa! Mitä vielä odotat? Uusi naamiaisasusi ja siihen sopivat asusteet löytyvät meiltä!

Luokittelu :
123...66>>
 
 
123...66>>

Asusteet

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje