TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
 
Opposuits™

Opposuits™ -naamiaisasut

83 tuotetta
 
FILTTERIT
Otsikko

Tyylikkäille vitsiniekoille:

Opposuits™-puvut saapuivat Vegaoolle!

Oletko yksi niistä, jotka nauttivat hassuttelusta, mutta eivät syty naamiaisasuille? Onneksi me täällä Vegaoolla tiedämme, mistä puhutaan, kun joku ei halua tinkiä tyylistänsä. Tämän vuoksi latasimmekin hyllyt täyteen Opposuits™-naamiaisasuja jokaiseen lähtöön. Oli kyseessä sitten klassinen juhlapyhä tai jokin erikoisempi merkkipäivä, meidän valikoimastamme löydät tyyliin sopivan Opposuits™-naamiaisasun. Naamiaisasujen kauppiainahan meidän erikoisuutemme on nimenomaan tietää ihmisten naamiaisasujen tarpeet ja halut. Tunnemme ihmismielen kuin omat taskumme, joten meille ei tullut yllätyksenä, että kaikki eivät välttämättä halua pukeutua hassunnäköisiin naamiaisasuihin. Osa meistä haluaa säilyttää tyylitajunsa tilanteessa kuin tilanteessa, oli sitten naamiaiset tai ei. Tämän vuoksi valikoimastamme löytyykin Opposuits™-naamiaisasut. Mitä vielä odotat? Nappaa oma Opposuits™-asusi jo vilkkaasti pois!


Opposuits-asut takaavat tyylin!

Itse edustan sitä ihmisryhmää, joka ei pukeutuisi hassuun naamiaisasuun mistään hinnasta. Olen pitkään ja hartaasti rakentanut minäkuvaani tyylikkäänä ihmisenä, enkä aio tästä asiasta tinkiä. Pitkään minua vaivasi, että minua pidetään huumorintajuttomana möllikkänä, vaikka olen todellisuudessa hauskin ihminen, jonka tunnen! En tiennyt kuinka korjaisin tämän virheellisen käsityksen persoonallisuudestani. Onneksi monen sattuman kautta päädyin töihin tänne Vegaoo.fi verkkokauppaan, ja ilokseni löysin Opposuits™-naamiaisasut. Opposuits™-naamiaisasut olivat ratkaisu ongelmaani! Enää minun ei tarvinnut miettiä, olenko mälsä jos en pukeudu naamiaisjuhliin, sillä nyt saatoin vetäistä ylleni takuutyylikkään Opposuits™-naamiaisasun ja loistaa illan tyylitähtenä.
Tämä ikävä naamiaisasuista johtuva ongelmani oli nyt ratkaistu! Enää tarvitsee ratkaista vain pohjaton miellyttämistarpeeni. Löytyisiköhän siihen pulmaan Opposuits™-naamiaisasua?

Luokittelu :
 
 

Opposuits™

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje