TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 16:30 - 18:00.

 
 
 
 
Naamiaisasut pareille

Pari- ja ryhmäasut

213 tuotetta
 
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Teema
Juhlat
Tuotemerkit
Värit

IDEAT EIVÄT LOPU KESKEN !

Me tykkäämme naamiaisasuista, haluamme tehdä asioita yhdessä ja ennen kaikkea nautimme rakkaudesta. Kun yhdistämme tämän reseptin, mitä saamme? Se on taikareseptimme lukuisille pariasuillemme joita olemme haalineet kokoon kasapäin. Nämä kaveruksille tai pareille sopivat naamiaisasut täydentävät toisiaan. Mitä jos pukeutuisitte Shrekiksi ja Fionaksi, entäpä pelottaviin vampyyriasuihin? Tai ehkä haluatkin valita Batman ja Robin -teeman tai olla Punahilkka ja susi ? Olet klikkauksen päässä upeasta naamiaisasuvalikoimastamme ja kaikki löytyvät myös pareille! Jos tarvitset ideoita teemajuhliin tai naamiaisiisi, tutki pariasujamme ja löydät varmasti sopivan lookin teille molemmille!


NAAMIAISASU TEILLE KAHDELLE

Rakkaus on ihanaa ja rakkautta on monenlaista. Yhtä monimuotoisena löydät myös pariasuvalikoimamme vegaoo.fi:ssä. Me arvostamme ja liputamme kaikkea rakkautta: Naisen ja miehen välistä, miehen ja miehen, naisen ja naisen, sisarusrakkautta tai rakkautta ystävien välillä... kaikkea! Kaikella rakkaudella löytyy myös naamiaisasu kaikille pareille! Mitä pidät asuteemoista Zombiemorsian ja sulhanen, nunna ja munkki, cow girl ja cow boy, diskopari, tai superman ja superwoman! Hanki merirosvoasut koko kaveriporukalle tai pukeudu kuin Power Rangers™ ryhmä! Hassutelkaa yhdessä!


LÖYDÄ NAAMIAISTEEMASI JA PUKEUTUKAA YHDESSÄ – JAETTU ILO, TUPLA ILO!

Onko näköpiirissäsi teemasynttärit tai muut teemajuhlat? Etsitkö asuja polttareihin, pikkujouluihin, työpaikan naamiaisiin, uuden vuoden juhliin tai opiskelijabileisiin? Olkoon juhliesi aihe mikä tahansa, älä unohda kaikkein tärkeintä: kaveriasi! Nettikaupastamme ei voi ostaa frendejä, mutta meillä on myynnissä sitäkin enemmän naamiaisasuja, jotka sopivat pareille. Ilmaannu juhliin yhtä dynaamisena duona kuin poliisi ja vanki, lääkäri ja hoitaja, tai Neytiri ja Jake Sully Avatar™- elokuvasta! Meillä on asuja Oktoberfest tai Halloween-pareille, keskiaikaisia pariasuja unohtamatta! Voit valita laadukkaista ja edullisista parinaamiaisasuistamme mitkä haluat, mutta aloitathan juhliesi suunnittelu ajoissa!


MITEN VALITA KAIKKIEN HIENOJEN NAAMIAISASUJEN VÄLILLÄ?

Tiedämme, että asuvalinta voi olla hyvinkin vaikea, mutta autamme mielellämme sinua ja kaveriasi valitsemaan parhaat naamiaispuvut ja asusteet. Mitä teette yleensä yhdessä? Pelaatteko videopelejä, harrastatteko urheilua vai katsotteko elokuvia? Mitä jos pukeutuisitte kuin Saksikäsi Edward™ tai Adams family™?
Entäpä, jos valitsette teemaksi Pirates of the Caribbean™ tai viikinkiasut? Haluatko sittenkin pelata korttia tai nettipokeria? Mikset valitsisi teemaksesi herttakuningasta ja herttarouvaa? Vai maistuuko perjantaitacot ja meksikolainen olut? Siinä tapauksessa sopii naamiaisasumme Poncho ja sombrero teille kuin salsakastike nachoihin!

Luokittelu :
123...5>>
 
 
123...5>>

Naamiaisasut pareille

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje