TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
 
Meikit

Meikit ja maskeeraus

613 tuotetta
 
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Meikkityypit
Teema
Juhlat
Tuotemerkit
Värit

MEIKIT JA MASKEERAUSTARVIKKEET KAIKKIIN JUHLIIN

Maskeerausmeikit kuuluvat naamiaisiin, se on selvä, mutta monien TV-sarjojen myötä ovat ihmiset innostuneet entistä enemmän meikkauksesta ja maskeerauksesta. Halutaan yhä aidompia ja hurjempia meikkejä, joka onnistuu ammattilaiselta hienoja yksityiskohtia myöten. Onneksi sinun ei tarvitse olla meikkiammattilainen tehdäksesi hienon vaikutelman seuraavissa naamiaisissasi tai teemaillassa. Löydät meiltä kasvovärit, ihomaalit, sprayhiusvärit, UV-värit, liidut, irtoripset, tekokynnet, tatuoinnit…. Meillä on myös monia maskeeraussettejä, jotka helpottavat työtäsi ennen naamiaisia. Meilä saat myös vinkkejä luoviin ratkaisuihin, joita et ehkä itse vielä ajatellut. Mitä jos vaikka maalaisit korusi itse sen sijaan, että ostaisit isot korut faaraoasuusi? Meillä on tähän sopiva malaustarvikesetti. Fiksua, eikö?


HIENO MEIKKI TEEMAILTOIHIN

Tee vaikutus kavereihisi hienolla naamiaismeikilläsi. Maskeerausmeikki on kuin naamiaisasuste. Molemmat täydentävät rooliasusi aivan uudelle tasolle. Pienet yksityiskohdat luovat aivan uutta syvyyttä ja aitoutta asullesi. Eikä sinun tarvitse olla taiteilija onnistuaksesi karnevaalimeikissäsi! Haluatko järjestää kasvomaalausta lasten synttäreille? Ehkä kissa- tai Halloween kasvomaalaus kuulostaa kivalta? Meillä on joitakin videoita, joista saat inspiraatiota. Kokeile esimerkiksi sapluunoitamme. Se on helppoa ja nopeaa! Meiltä saat kaikki kasvovärit, pensselit, meikkisienet, iholiimat, vahat ja lateksituotteet. Meikki viimeistelee asusi ja saa kaverisi uskomaan, että käytit ikuisuuden itsesi ehostamiseen.
Tietyt teemajuhlat jopa vaativat kunnon maskeerausta. Esimerkiksi Halloween tai UV-bileet. Meiltä saat tarvitsemasi kasvovärit ja ihomaalit puhumattakaan inspiraatiosta. Vietät sitten zombieteemailtaa tai UV-bileitä, on meillä sinulle myös sopivia naamiaisasuja ja peruukkeja. Kaikki halutessasi neonväsisenä. Juhlameikki kuntoon ja juhlat voivat alkaa!


MASKEERAUS JA MEIKKITARVIKKEET NAAMIAISIISI HUOKEILLA HINNOILLA

Kasvoväreillä on kiva leikkiä. Uusia tuotteita ja ideoita tulee jatkuvasti lisää. Voit maalata ihomaalilla vaikka koko asusi tai käyttää maskeerausvälineitämme ja taiteilla aidonnäköiset haavat ja arvet, vaikka noidan nenän! Riippumatta juhliesi teemasta, löydät meiltä tarvittavat meikkitarvikkeet ja maskeerausvälineet. Vapauta mielikuvituksesi ja anna sisäisen taiteilijasi näyttää meikkaajan taitonsa! Testaa heti ja valitse sopivat kasvovärit piristämään lastenkutsujasi, synttäreitä tai mitä tahansa tilaisuutta järjestätkin. Nettikaupastamme löydät edulliset maskeeraustarvikkeet ja kaiken saat kotiisi pienillä hinnoilla! Viimeistele pelleasusi tai hanki uusi hiusvärispray vappujuhliin. Nyt koko Suomi meikkaamaan, naamiaiset kutsuvat!

Luokittelu :
123...13>>
 
 
123...13>>

Meikit

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje