TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
 
Vappu

Vappuasut aikuisille

57 tuotetta
 
Olet valinnut:
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Teema
Tuotemerkit
Värit

MEILLÄ ON VAPPUBILEET KAIKKI SILEEKS!

Toukokuu alkaa ja sää toivottavasti suosii juhlakansaa. Se on meillä suomessa ikuinen stressin aihe, ei kai vappuna sada lunta! Sovitaan, että tänä vuonna on aurinkoista ja voit pitää vappupiknikkisi puistossa. Kaipaatko vappuasuideoita? Riittävätkö kukkamekko ja ylioppilaslakki, ehkä kuitenkin värikkäät sukkahousut vapun kunniaksi. Jos olet järjestämässä vappujuhlia ystävillesi, kannattaa sinun shoppailla meiltä vegaoo:lta kaikki tarvitsemasi vappukoristeet ja serpentiinit, ilmapallot ja tottahan toki vapun hienoimmat naamiaisasut! Ehkä haluattekin järjestää kunnon naamiaiset tänä vappuna. Tsekkaa nettikauppamme hulvaton valikoima asusteita ja naamiaisasuja, koristeita ja tarvikkeita, jotta vappujuhlasi onnistuisivat sataprosenttiseti. Meiltä saat hienot vappuasut aikuisille, valitset vain mieleisesi ja tilaus käy käden käänteessä.


AIKUISTEN VAPPUJUHLAT

Vappu lähestyy ja mietit ehkä mitä tehdä tällä kertaa. Järjestääkö vappujuhlat vai riittääkö perinteinen piknik? Ja ne vaatteet, aina sama pulma! Jos sinulta puuttuu vappuasuideoita, me vegaoo.fi:llä autamme mieliisti. Mitä jos pukeutuisit oikein kunnolla? Vappusäästä ei koskaan tiedä joten voit lämmittää itseäsi pehmoisella eläinpuvulla tai valita vähän erikoisemmat vappuhaalarit. Surffaa läpi myös upea sukkahousuvalikoimamme. Vappuna olisi kiva laittaa mekko päälle ja jos on vähän kylmä, on erikoiset sukkahousut fiksu valinta. Entäs vapputukka, vappuhattu ja et voi myöskään unohtaa vappunaamaria! Meiltä saat kaikki nämä ja satoja vappuasuja aikuisille. Onhan vappu perinteisesti päivä, jolloin pukeudutaan hauskasti. Suomalainen naamiaisasujuhla alkakoon!
Ajattelitko tänä vappuna pukeutua pelkkään serpentiiniin? Onko teillä teemabileet? Vai lähtisitkö kerrankin kaupungille katsomaan marssijoita, juomaan skumppaa? Yllätä itsesi ja ystäväsi hienolla vappuasulla. Räväytä tällä kertaa koko potti ja valitse hulluin naamiaispuku, jonka löydät. Me vegaoo.fi:llä teemme sen sinulle helpoksi. Saat meiltä halutessasi hyviävappuasuideoita, sillä suuri valikoimamme naamiaisasuja on todella laaja. Aikuisten vappuasuteivät siis ole kivan alla. Ja mikä parasta, kukkarosi ei köyhdy liikaa. Myymme naamiaisasumme edullisesti. Halpa hinta ja hyvä tuote, kuulostaa hyvältä! Anna mennä, skumpat kylmään ja vappunaamari päähän! vappuna saa ja pitääkin hullutella.

Luokittelu :
 
 

Naamiaisasut aikuisille

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje