TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 16:30 - 18:00.

 
 
 
 
Hipit

60- ja 70-luvun hippiasut aikuisille

136 tuotetta
 
Olet valinnut:
FILTTERIT
Juhlat
Värit

KUKKAPOWERIA NAAMIAISIIN ! TÄÄLTÄ EDULLISET HIPPIVAATTEET

Hippityyli ei ole pelkkä muotivillitys, vaan se on myös asenne ja elämäntapa. Liity sinäkin nyt tähän rentoon flower power-porukkaan. Oikeaa asennetta pitää ehkä vähän harjoitella, mutta hyvällä asulla pääset jo pitkälle. Me Vegaoolla autamme sinua mieliisti! Valitse parhaat hippivaatteet Vegaoo.fi:n superlaajasta hippiasuvalikoimasta. Löydät kirjavat, värikkäät, kukalliset, leveälahkeiset ja iloiset hippipuvut ja pitkät ja lyhyet hippimekot, lasit, vyöt, korut ja peruukit. Kaikki ihanaa 60-70-luvun hippityyliä. Yli sata erilaista asuvaihtoehtoa aikuisille. Loistava idea esimerkiksi teemabileisiin!


VALITSE KAUNEIN HIPPPIMEKKO !

Oletko 60- tai 70- luvun lapsi ja kokenut hippiajan? Haluatko muistella nuoruuden värejä ja kukkakuoseja yhdessä kavereiden kanssa? Hippimuoti on täällä taas yli sadan erilaisen naamiaisasun kanssa. Kukkamekko kuuluu kesään, se on selvä, mutta hippityyliin kuuluu paljon muutakin kuin kukkakuviot. Hippivaatteet on lähes käsite, eli leveät lahkeet, hapsut, hauskat aurinkolasit, korut ja ennen kaikkea rento peace & love-asenne. Tietysti mitä värikkäämpää ja retrompaa, sen parempi! Hanki siis sinäkin mukava hippimekko 70-luvun teemailtaan tai seuraaviin naamiaisiin. Täydellisen rento asuvalinta hauskaan iltaan!

Luokittelu :
 
 

Vegaoo.fi, eli vuoden 2017 markkinajohtaja naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden online-myynnissä on saapunut nyt myös Suomen markkinoille. Löydät nettikaupastamme verkon hienoimmat naamiaisasut aikuisille, hippiasut ja Halloween asut lapsille sekä huiman valikoiman peruukkeja, hauskoja asusteita ja juhlatarvikkeita.

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje