TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
 
Halloween

Halloween asut aikuisille

783 tuotetta
 
Olet valinnut:
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Teema
Tuotemerkit
Värit

SATOJA IDEOITA AIKUISTEN HALLOWEEN ASUIHIN

Halloween on rantautunut kovaa vauhtia meille pohjoiseen, vaikkei se mittakaavaltaan ehkä ihan vielä vastaa amerikkalaista Halloween perinnettä. Mielipiteet jakautuvat, mutta seuraamme innolla mukana. Joka vuosi järjestämme yhä enemmän ja yhä hienompia Halloween juhlia ja myös me aikuiset pukeudumme noidiksi, vampyyreiksi ja muiksi pelottaviksi olennoiksi. Vegaoo.fi helpottaa Halloween juhliesi järjestelyissä ja saat meiltä hienot Halloween vaatteet edullisesti. Autamme sinua myös, jos kaipaat lisää Halloween-asuideoita. Repertuaaristamme löytyy satoja Halloween asuja aikuisille sekä naisille että miehille. Meiltä saat esimerkiksi noidan asut, pirunsarvet, goottimekot ja zombieasut. Järjestä selkäpiitä karmivat juhlat ystävillesi tai työkavareillesi. Kuka teistä onkaan pelottavin? Kun hankit Halloween-asusimeiltä, et varmasti jää kilpailun kakkoseksi! Vietä Halloweenia omalla tavallasi. Haluat sitten isot tai pienet bileet, löydät meiltä varmasti kivat Halloween koristeet, asusteet ja rekvisiitan oli makusi kuinka vaativa tahansa. Voin kertoa jo etukäteen, ettei pukuvalinta tule olemaan helppo, mutta se on vain positiivista! Halloween asut aikuisille. on yksi isoimmista pukukategorioistamme, eli niitä on sadoittain ja jokaiseen makuun. Alapas selata valikkoa, niin löydät paljon sopivanhintaisia ja helppoja Halloween asuja naisille. Ja puemme tietysti Halloween asut myös miehille. Teemailtanne tulee olemaan varma menestys! Tsekkaa myös hauskat pariasumme, jos haluat edustaa juhlissa kumppanisi tai ystäväsi kanssa kuin paita ja peppu konsanaan! Shoppailu vegaoo:fi ssä on hauskaa ja helppoa.


KUINKA VALITA PARAS HALLOWEEN ASU AIKUISELLE?

Seuraamme vegaoo:lla jatkuvasti uusia trendejä. Minkä tyyliset naamiaisasut kiinnostavat, onko joku tietty elokuva- tai TV-sarjateema in. Mietit jo varmaan kuumeisesti miksi pukeutua Halloweenina.
Halloweenin lähestyessä ehdotamme sinulle uusia trendikkäitä naamiaisasuja, ja saat meiltä myös vanhat takuuvarmat klassikkopuvut. Sinä päätät haluatko tänä Halloweenina juhlia kurpitsa-asussa, zombieprinsessana, luurankoasussa vai valitsetko piruasun. Selaa sivujamme ja saat lukuisia Halloween asuideoita. Valikoimissamme on huima määrä muun muassa erityylisiä vampyyriasuja ja kaikkea muitakin aikuisten Halloween asuja! Voit vapaasti yhdistellä eri tyylejä. Saat meiltä myös ison valikoiman Halloween rekvisiittaa!, meikkejä ja koristeita. Halloween pukeutuminen voi nykyisin olla jopa taidetta. Lokakuun lopussa sinulla on siis oiva tilaisuus pukeutua sekä luovasti että seksikkäästi. Me tarjoamme sinulle Halloween asuideat!Lähde teemailtaan pikkutuhmassa zombieasussa, jatka juhlia baarissa seksikkäässä vampyyripuvussa. Iske terävät kulmahampaat pöytään ja silmää pelottavilla piilolinsseilläsi! Rooliasuja riittää joka makuun. Seksikkäät Halloween asut toimivat aikuisille myös pikkujouluissa ja miksei kotona, romanttisen illan päätteeksi. Sinulla on mistä valita nettikaupassamme ja onneksi voit hankkia kaikki Halloween naamiaisasut edullisesti. Klikkaat vain vegaoo.fi ja Halloween teemajuhlasi on lähes valmis! Voit jo lähettää kutsut frendeillesi.

Luokittelu :
123...17>>
 
 
123...17>>

Naamiaisasut aikuisille

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje