Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
09-747 905 67 - Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
14 päivän palautusoikeus

Mario™- ja Luigi™- pariasu lapsille

54,15 € Alviton summa 64,98 €

Lisää ostoskoriin ficheproduit.validermodification
  • Express-toimitus alkaen 24 tunnissa
  • Netin parhaat hinnat!
  • Valtava valikoima!

Kuvaus

Materiaali :
100% polyesteri
Tuotenumero :
6VZH
Palautus :
Kyllä - Katso palautusehdot
Saatavuus :
One-size 6VZHU01

Maailman kuuluisin putkimies!

Super Marion™ naamiaisasu lapsille - Super Mario Bros
 
Tämä lapselle sopiva virallinen Super Mario Bros. ™ -naamiaisasu koostuu Super Mario -pelihahmon haalarista, lipallisesta hatusta ja viiksistä. Naamiaisasun pitkähihainen sinipunainen haalari jäljittelee kuuluisan putkimiehen alkuperäisvaatetusta. Haalarissa on selkäpuolelta joustava vyötärö ja siihen on kiinnitetty kaksi keltaista muovikoristenappia. Super Marion punainen hattu on valmistettu vaahtomuovista ja sen lipan yläpuolella on punainen M-kirjain ympyränmallisella valkoisella pohjalla. Viimeistele naamiaisasu synteettisistä hiuksista valmistetuilla tummanruskeilla viiksillä, joissa on itsekiinnittyvä liimapinta. Suuntaa kohti uusia seikkailuja videopelien suosikkihahmoksi muuntautuneena tässä Super Marion naamiaisasussa, joka sopii esimerkiksi lastenjuhliin, naamiaisiin, esityksiin, teemajuhliin, synttäreille tai vapun juhliin.
 
Luigin™ naamiaisasu lapsille - Super Mario Bros™
 
Tämä lapselle sopiva virallinen Super Mario Bros. ™ -naamiaisasu koostuu  Luigi -pelihahmon haalarista, lipallisesta vihreästä hatusta ja viiksistä. Naamiaisasun pitkähihainen sinivihreä haalari jäljittelee Super Marion veljen Luigin alkuperäistä putkimiesvaatetusta. Haalarissa on selkäpuolelta joustava vyötärö ja siihen on kiinnitetty kaksi pyöreätä keltaista muovikoristenappia. Vaahtomuovista valmistetun Luigin vihreän hatun lipan yläpuolella on vihreä L-kirjain. Viimeistele naamiaisasu synteettisistä hiuksista valmistetuilla tummanruskeilla viiksillä, joissa on itsekiinnittyvä liimapinta. Suuntaa kohti uusia seikkailuja videopelien suosikkihahmoksi muuntautuneena tässä Luigin naamiaisasussa, joka sopii esimerkiksi lastenjuhliin, esityksiin, naamiaisiin, teemajuhliin, synttäreille tai vapun juhliin.
 
 

Toimitus

DHL Eco - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 4-6 arkipäivää

12.36€

DHL Express - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 24-72h

20.19€

 

Olemme vastaanottaneet pyyntösi