Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
09-747 905 67 - Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
14 päivän palautusoikeus

Luigi™ ja Mario™- pariasu isälle ja pojalle

68,73 € Alviton summa 82,48 €
95,82 € Alviton summa 114,98 € -29%

Lisää ostoskoriin ficheproduit.validermodification
  • Express-toimitus alkaen 24 tunnissa
  • Netin parhaat hinnat!
  • Valtava valikoima!

Kuvaus

Materiaali :
100% polyesteri
Tuotenumero :
54MD
Palautus :
Kyllä - Katso palautusehdot
Saatavuus :
One-size 54MDU01

Marion fani? Valitkaa yhteensopivat asut!

Aikuisten Deluxe Luigi™ -asu
 
Tämä aikuisten Luigi ™ -asu on Marion ™ virallisesti lisensioima. Siihen kuuluu haalari, Puhallettava vatsa, vihreä lippis, hanskapari ja viikset (kengät eivät kuulu mukaan). Sinivihreä asu on kuin suoraan suositusta videopelistä. Puvun sininen osa esittää Marion lappuhaalaria keltaisine nappeineen. Asu suljetaan takaa tarrakiinnityksellä. Pukuun kuuluu ilmatäytteinen vatsa, joka saa sinut näyttämään aivan Luigilta™ . Vatsa pysyy helposti päällä kahden olkahihnan avulla. Luigin ™ vihreässä lippiksessä on L-kirjain. Tässä asussa näytät aivan sienivaltakunnan sankarilta ja se on täydellinen esimerkiksi penkkareihin tai muihin juhliin!
 
Super Marion™ Premium-naamiaisasu lapsille - Super Mario Bros. ™
 
Tämä lapselle sopiva virallinen Super Mario Bros. ™ -naamiaisasu koostuu Super Mario -pelihahmon haalarista, puhallettavasta irtovatsasta, lipallisesta punaisesta hatusta, käsineistä ja viiksistä (kengät eivät sisälly pakkaukseen). Naamiaisasun sinipunainen haalari jäljittelee Super Marion alkuperäistä putkimiesvaatetusta. Naamiaisasun sininen osa on fleecekangasta ja punainen osa elastista materiaalia. Haalarin keinotekoiset olkaimet on koristeltu suurilla keltaisilla muovinapeilla, ja vaate suljetaan selästä tarrakiinnityksellä. Vatsakas keskivartalo syntyy irtovatsalla, jossa on säädettävät tarrakiinnitteiset olkaimet. Super Marion punaisen hatun lipan yläosassa on hahmon M-tunnuskirjain. Viimeistele naamiaisasu tukevasta kankaasta valmistetuilla käsineillä, joiden ranneosat on vahvistettu toppauksella. Viimeisenä yksityiskohtana naamiaisasuun sisältyy tummanruskeat synteettiset viikset, joissa on itsekiinnittyvä liimapinta. Muuntaudu videopelien suosikkihahmoksi pukeutumalla tähän Super Marion naamiaisasuun, joka sopii esimerkiksi lastenjuhliin, naamiaisiin, esityksiin, teemajuhliin, synttäreille tai vapun juhliin.
 

Toimitus

DHL Eco - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 4-6 arkipäivää

12.36€

DHL Express - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 24-72h

20.19€

 

Olemme vastaanottaneet pyyntösi