Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Asiakaspalvelumme palvelee sinua tällä hetkellä vain sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
14 päivän palautusoikeus
Déguisement de famille coq poule et poussin-1
Déguisement de famille coq poule et poussin-2
Déguisement de famille coq poule et poussin-3
NEW

Kukot ja tipu- perheasu

50,19 € Alviton summa 60,23 €
74,03 € Alviton summa 88,84 € -33%
NEW
 • Aikuisen kana-asu

  Valitse koko
 • Aikuisen kukkopuku

  Valitse koko
 • Lasten tipuasu

  Valitse koko

Suosittelemme näitä tuotteita sinulle :

Lisää ostoskoriin
 • Express-toimitus alkaen 24 tunnissa
 • Netin parhaat hinnat!
 • 200% hintatakuu!
 • Valtava valikoima!

Kuvaus

Materiaali :
100% polyesteri
Tuotenumero :
4ZYI
Palautus :
Kyllä - Katso palautusehdot
Saatavuus :
One-size 4ZYIU01

Palaa takaisin maatilalle

Aikuisen kana-asu
 
Aikuisen kana-asuun kuuluu yläosa, housut sekä päähine. Vaalenpunaisessa pitkähihaisessa yläosassa on sekä pitkiä punaisia että kaula-aukon ympärillä lyhyempiä keltaisia sulkamaisia kangaskaisteleita. Myös hihojen päät ja vaalenpunaiset housut lonkkien korkeudelta on koristeltu punaisin kangaskaistalein. Housujen sisäpuolelle ommeltu kangas antaa paksun vaikutelman. Kanan päätä mukailevassa päähineessä on keskellä keltainen nokka, silmät molemmin puolin ja heltta päälaella. Päähineen saa solmittua kiinni leuan alta, jolloin se pysyy paremmin paikallaan. Tämä kana-asu viihdyttää taatusti teemaillanvietoissa!
 
Aikuisen kukkopuku
 
Kukkopuku koostuu puserosta, housuista ja päähineestä. Valkea pitkähihainen pusero on koristeltu kaula-aukkoa ja hihansuita reunustavilla punaisilla kangassuikaleilla. Mustat housut ovat puolijäykkää huopakangasta ja niitä koristaa vyötärön korkeudella punainen vyö, josta myös roikkuu suikaleita, tällä kertaa keltaisia. Polvien tasolla keltaisin ja vihrein raidoin koristellut hapsut kiristävät lahkeita antaen housuille pussimaisen ilmeen. Lyhyt, vihreästä ja punaisesta tyllistä tehty pyrstö koristaa housujen takamusta. Kukon päätä esittävä huppu viimeistelee asukokonaisuuden: kaistaleet punaista helttaa pään molemmi puolin, keltainen nokka silmien alla ja keskellä punainen kukonharja. Hupun saa kiinnitettyä rusetilla leuan alle. Vaikuttavamman ilmeen aikaansaamiseksi suosittelemme housujen täyttämistä kankaalla tai muulla täytteellä. Voit olla asustasi ylpeä kuin kukko tunkiolla!
 
Lasten tipuasu
 
Tähän lasten tipuasuun kuuluu lyhyt haalari, huppu ja oranssit räpylänmuotoiset kengänpäälliset. haalari on väriltään kelta-valkoinen ja sen lahkeissa sekä hihoissa on kuminauhakiristys. Hupussa on tarrakiinnitys leuan alla. Loistava asu naamiaisiin tai vaikka pääsiäiseksi!
 
 

Toimitus

DHL Eco - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 4-6 arkipäivää

8.20€

DHL Express - Arvioitu toimitusaika sijainnistasi riippuen 24-72h

17.90€

Jos tilaat arkena ennen klo 16 (ei koske juhlapyhiä).

Olemme vastaanottaneet pyyntösi