Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
TERVETULOTARJOUS : 15% pois ensimmäisestä tilauksestasi ilman vähimmäisostosvaatimusta

Jouluasut

TONTTUPUVUT JA JOULUASUT KOKO PERHEELLE

Juhlitko joulua perheenkanssa yhdessä? Laitatte perinteisen joulupöydän ja muut jouluvalmistelut, mutta haluaisit kuitenkin lisätä jotain hauskaa ja erityistä joulun viettoonne tänä vuonna. Vegaoo tarjoaa tähän hienon mahdollisuuden ja vielä edullisesti! Mitä jos juhlisitte joulua hienoissa jouluisissa naamiaisasuissa. Koko porukalle hienot jouluasut joulujuhlan kunniaksi ja tuomaan hauskan vivahduksen tavalliseen jouluaattoon. Lapsille tonttupuvut, yhdelle vieraista joulupukin asu ja illan emännälle upea joulumuorin asu. Löydät Vegaoo.fi nettikaupasta upean valikoiman hienoja joulutuotteita ja asuja kaikille juhlijoille vauvasta vaariin. Laadukkaat ja monipuoliset jouluiset roolivaatteet on huippuidea kaikille teille, jotka haluatte panostaa jouluun kunnolla!

TONTTUASUT LAPSILLE JA VAUVOILLE

Aikuisille on omat hienot jouluasut, on vaatteet pukille ja joulumuorille, mutta entäs perkeen pikku tontut. Nämä joulupukin ahkerat apulaiset, joiden avulla lahjat saadaan kaikkiin koteihin. Hanki ihana tonttupuku vauvalle varsinkin, jos perheen pienin viettää ensimmäistä jouluaan. Tutustu joulukauppamme upeaan nettivalikoimaan, josta löydät varmasti tonttuasun lapselle kuin lapselle. Vegaoo tarjoaa kaikkea kivaa jouluksi sekä pienille että isommille tontuille. Valitse siis vuoden hienoin jouluasu ja tarvittavat lisäasusteet ja hanki myös koko perheen tonttulakit Vegaoolta. Edulliset hintamme eivät päätä huimaa. Hienot tonttupuvut päällä lapset eläytyvät entistäkin enemmän joulun taianomaiseen tunnelmaan.

Joulu on juhlan aikaa ja niin se on myös lahjojen aikaa. Jouluna muistetaan ystäviä ja perheenjäseniä isoilla tai pienillä paketeilla, mutta jokavuotinen haaste säilyy tänäkin vuonna mitä mistä ja kuinka paljon ovat tuttuja kysymyksiä joululahjoja miettiville. Älä suotta stressaa, sillä hienot joululahjaideat suorastaan odottavat sinua Vegaoo.fi -nettikaupassa. Meiltä saat kaikkea jouluksi muun muassa jouluasut ja lukuisat tonttupuvut lapsille ja aikuisille ja löytyvät putiikista monet muutkin suosikkiteemat, joista riittää lahjaideoita esimerkiksi lapsille. Tutustu todella suureen valikoimaamme ja inspiroidu. Anna joulun tulla kotiin ja hanki kauniit joulukoristeet edullisesti. Ihana joulu ja ihastuttavat lahjat ja tunnelma!
Näe lisää
SUODATTIMET

Olet valinnut:

Olemme vastaanottaneet pyyntösi