Ota yhteyttä
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-14

 
 
 
100% HINTATAKUU 100% HINTATAKUU
 
Palautukset

14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS!

 

 • Me täällä Vegaoolla ymmärrämme, että aina tilaus ei mene nappiin. Koko voi olla väärä, tuote ei välttämättä vastannutkaan odotuksiasi tai juhlasi peruuntuivat. Tämän vuoksi tarjoammekin asiakkaillemme reilun, 14 päivän palautusoikeuden. Seuraamalla alla olevia ohjeita varmistat tuotepalautuksesi turvallisen matkan takaisin kotipesään.

  1. Ensimmäinen askel onnistuneen palautuksen varmistamiseksi on tarkistaa,  että tuote on ehjä, siisti ja pakattuna alkuperäispakkaukseensa. Varmista myös, että palautat kaikki asuun mahdollisesti kuuluvat oheistuotteet ja tarvikkeet.
 • 2. Toinen askel on kirjautua Vegaoo.fi verkkokaupan asiakastilillesi ja tehdä palautus. Näin sen teet
  Klikkaa Palautukset, jonka jälkeen voit kohdassa Tee palautus valita tilauksen, jota palautus koskee.
  Klikkaa Uusi palautus, valitse palautettavat tuotteet sekä palautettavien tuotteiden määrä. Helppoa!

  3. 
   Kolmas askel on tulostaa palautuslista, josta selviää palautettavien tuotteiden määrä, ja liittää se palautuspakettiin. Toimi näin:
  Leikkaa katkoviivalta ja liitä palautettavat tuotteet sisältävä lista paketin sisälle. Katkoviivan alapuolelle jäävä viivakoodi tulee kiinnittää palautuspaketin kanteen. Viivakoodi on logistiikkajärjestelmäämme varten, eikä se täten toimi Postissa/Matkahuollossa. Mikäli et pysty tulostamaan viivakoodia, kirjoita palautusnumero selkeästi palautuspaketin kanteen.
  Sinun ei tarvitse palauttaa tuotetta laatikossa, jossa se sinulle saapui.
 • Huom! Tuote täytyy palauttaa 14 vuorokauden sisällä palautuspyynnön tekemisestä. Palautusta joka on vastanotettu tämän ajan jälkeen ei hyväksytä.
 • 4. Neljäs askel on laittaa palautuspaketti matkaan. Huomaathan, että asiakas vastaa itse palautuskuluista. Lähetä paketti meille suoraan alla olevaan osoitteeseen. Valitettavasti palautus Matkahuollon noutopisteisiin ei ole mahdollista. Palautusosoitteemme: 
 • ShopRunBack Jadeo
  c/o Warasto Finland Oy
  Jonkankatu 4
  20360 Turku

HYVÄ TIETÄÄ..

- Mikäli olet tehnyt tilauksen Klarnalla, muistathan myös olla yhteydessä heihin palautuksesi tiimoilta.
Palautuksen toimitus Matkahuollon noutopisteisiin ei valitettavasti ole mahdollista. Varmista, että toimitus on suoraan yllä olevaan osoitteeseen, jotta pystymme käsittelemään palautuksenne. Matkahuollon noutopisteisiin lähetettyjä palautuksia ei käsitellä. Mikäli käytät Matkahuoltoa, varmistathan, että paketti kulkee Waraston työntekijöiden hellään huomaan.
 Logistiikkakumppanimme Warasto Finland Oy ei vastaa palautuskuluista, joten ethän käytä postiennakkoa.
Vegaoo.fi verkkokaupalla ei ole Postin tai Matkahuollon kanssa palautussopimusta, joten palautukset toimivat tällöin tavallisen kirjepostin tavoin.
Reklamaatiotapauksissa lähetä selkeä kuva viallisesta tuotteesta, sekä kuitti postimaksuista.

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje