Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
TERVETULOTARJOUS : 15% pois ensimmäisestä tilauksestasi ilman vähimmäisostosvaatimusta

Keitä me olemme?


Vegaoo.fi - euroopan johtava naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden verkkokauppa

 

Vegaoo.fi verkkokaupan tarina

 

Seikkailu alkoi Ranskassa helmikuussa 2007, kun kaksi innovatiivistä työkaveria huomasivat kiinnostavan markkinaraon, ja päättivät luoda DeguiseToi.fr  -nettisivun.  Kaverusten kunnianhimoiden projekti otti tuulta alleen, yritys laajeni ja lisäsi pian valikoimaansa erilaiset naamiaistarvikkeet. Heinäkuussa 2011 kuului valikoimaan myös koristeet ja muut juhlatarvikkeet.

 

Tuotevalikoiman laajentuessa päätti pieni patonkimaan yritys lähteä kokeilemaan siipiään myös Ranskan rajojen ulkopuolelle. Saksan ja Ison-Britannian jälkeen vuoden 2011 lopussa lanseerasi yritys sivunsa Espanjassa ja Portugalissa. Vuonna 2013 liittyi Italia ja Alankomaat Vegaoon iloiseen karnevaalijoukkoon ja vuonna 2017 siirtyi yritys vihdoin myös pohjoisen markkinoille.

 

·         DeguiseToi.fr (Ranska): helmikuu 2007

·         Vegaoo.de (Saksa): lokakuu 2011

·         Vegaoo.co.uk (Englanti): marraskuu 2011

·         Vegaoo.es (Espanja): helmikuu 2012

·         Vegaoo.pt (Portugali): joulukuu 2012

·         Vegaoo.it (Italia): kesäkuu 2013

·         Vegaoo.nl (Alankomaat):kesäkuu 2013

·         Vegaoo.se (Ruotsi): helmikuu 2017

·         Vegaoo.dk (Tanska): helmikuu2017

·         Vegaoo.fi (Suomi): kesäkuu 2017

 

 

Projekti alkoi Ranskan Voironissa pienessä 20m² liiketilassa, mutta Vegaoo muutti tilan puutteen vuoksi maaliskuussa 2011 Lyonin lähelle, St-Quentin-Fallavierin teollisuusalueelle. Nykyisin yritys toimii reilun sadan ihmisen voimin 1200 m² konttoritiloissa ja 7000 m² varastolla. Vegaoolla puhelimeen vastaa siis aina ihminen, ja ihmiset myös käsittelevät tilaukset alusta loppuun. Innostunut henkilökunta ja lukuisat projektit ennustavat Vegaoo-tiimillemme juhlarikasta tulevaisuutta.

 

Vegaoo.fi lukuina

 

·         Yli sata työntekijää

·         7000 m² varastotilaa

·         Toimii koko Euroopassa

·         Yli 30 000 tuotetta

·         Yli 2 000 000 artikkelia varastossa

 

Vaikka Vegaoo.fi onkin naamiaisasumaailman markkinajohtaja Euroopassa, haluaa kekkeritiimimme toimia lähellä asiakkaitaan ja tarjota hyvää henkilökohtaista palvelua, neuvoja sekä vinkkejä. Kehitämme ja uudistamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti. Pyrimme myös pitämään hinnat matalina laadusta tinkimättä. Liity sinäkin hauskaan seuraamme ja seuraa uutiskirjeitämme, tai hyödy monista tarjouksistamme. Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä ja Youtubesta!

 

Olemme vastaanottaneet pyyntösi