Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
09-747 905 67 - Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
14 päivän palautusoikeus
 • Www.vegaoo.fi
 • Video
 • Vegaoo.fi:n kulisseissa
 • Verenhimoinen vampyyri Vegaoo.fi:n kulisseissa!
 • VERENHIMOINEN VAMPYYRI VEGAOO.FI:N KULISSEISSA!

  INSPIROIDU VEGAOON HALLOWEEN VALMISTELUISTA!

  Yksi suosituimmista Halloween hahmoista on vampyyri ja kreivi Dracula. Tämä mystinen ja tuntematon öinen kulkija kiehtoo ja kiinnostaa vuodesta toiseen. Vampyyrit kuvataan usein eleganteiksi hahmoiksi, jotka vangitsevat uhrinsa kiinnostuksen suurella vetovoimallaan ja mystisyydellään. Naamiaisasu ja juhlakauppamme kulisseissa on myös usein vierailevia vampyyreja. Videon herrasmies vampyyri sai myös vangittua kauniin neidon syliinsä ennen kohtalokasta puremaa kaulaan. 

  Katso videomme ja kurkista kuinka mallistamme tulee tämä tyylikäs vampyyri ja kuinka kuvaustiimimme työskentelee. Ammattilaiset taituroivat upean vampyyrimeikin ja asun. Yhdistelemällä kuvauksia saadaan aikaan hienoja kokonaisuuksia. Oletko koskaan miettinyt mistä kaikki kuvamateriaalimme tulee. Ihan omalta Vegaoo.fi -studiolta, jossa uusia kuvia ja videoita syntyy joka päivä. Jos innostui vampyyriasustamme, hanki itsellesikin uudet Halloween-tarvikkeet, vampyyriasu ja meikki seuraaviin halloween-juhliin. Kaikki tuotteet löydät Vegaoo.fi-nettikaupasta. 


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  Olemme vastaanottaneet pyyntösi