Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
09-747 905 67 - Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
14 päivän palautusoikeus
 • Www.vegaoo.fi
 • Video
 • Vegaoo.fi:n kulisseissa
 • Vampyyrin purema - Vegaoo.fi:n kulisseissa
 • VAMPYYRIN PUREMA - VEGAOO.FI:N KULISSEISSA

  HALLOWEENIA VALMISTELLAAN JO VEGAOO.FI-TIIMISSÄ

  Jee! Syksyn paras teemajuhla Halloween on kohta täällä! Vegaoon ammatilaiset ovat jo kädet täynnä järjestelemässä kaikkea uutta tämän vuoden Halloween juhliin. Seuraa meitä kulisseihin backstagelle ja katso kuinka hienon aatelisnaisen käy vampyyrin kynsissä, tai oikeastaan hampaissa! Naisella on upea mekko päällään ja kaunis iltameikki. Ulkona pimeillä kaduilla hän vahingossa kohtaa tuntemattoman miehen Halloween-yönä. Miehellä on uskomaton vetovoima, eikä nainen voi vastustaa tätä kutsuvaa voimaa. Uteliaana hän lähestyy miestä ja yhtäkkiä nainen tuntee viiltävän piston kaulallaan. Terävät kulmahampaat porautuvat kaulan ihoon. Muutama veripisara putoaa maahan. Muuta ei jää jäljelle tästä yöllisestä kohtaamisesta. 

  Jos olet joskus miettinyt miten mainoskuvat ja videot syntyvät, löydät tästä yhden esimerkin. Vegaoon tiloissa on oma kuvastudio ja viimeaikoina olemme kuvanneet vampyyrejä. Alhaalta löydät kaikki mitä tarvitset tähän dramaattiseen kohtaukseen, jonka näet voideolla. Kohtalokasta Halloweenia!


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  Olemme vastaanottaneet pyyntösi