Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
09-747 905 67 - Asiakaspalvelu ma-pe 9-17 puhelimitse tai sähköpostitse [email protected]
Asiakaspalvelu auki
14 päivän palautusoikeus
 • Www.vegaoo.fi
 • Video
 • Hauskat reseptit
 • HALLOWEEN RESEPTI: NOIDAN SORMET
 • HALLOWEEN RESEPTI: NOIDAN SORMET

  YLLÄTÄ HALLOWEENIN HERKKUSUUT TÄLLÄ USKALIAALLA RESEPTILLÄ!

  Nämä noidansormet ovat herkullisia, mutta näyttävät kammottavilta! Täydellistä Halloween-pöytään! Uskallatko maistaa? Tämä ohje on nopea ja helppo, joten säästät aikaa esimerkiksi juhlakoristeluun keittiössä raatamisen sijaan. Tee yksin, kaksin tai yhdessä perheen kanssa, taatusti hauskaa.

  Noidan sormiin tarvitset:
  keksitaikinaa
  kokonaisia manteleita
  punaista hilloa tai ketsuppia

  Esilämmitä uuni 180°C.
  Kauli taikina sopivan ohueksi ja leikkaa siitä suorakaiteenmuotoisia paloja. Rullaa palat sormenpaksuisiksi rulliksi. Asettele sormet pellille leivinpaperin päälle.
  Viillä kolme pientä viiltoa jokaiseen sormeen, jotta saat aidomman vaikutelman. Asettele mantelit kynsiksi sormenpäihin, mutta ota mantelit pois kun laitat keksit uuniin. Luot vain paikan kynnelle.
  Paista sormia uunissa kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä. Asettele sormet tarjoilulautaselle ja laita muutama ketsuppi- tai hillotippa kynsikoloon ja asettele mantelikynnet paikoilleen. Voit kastaa myös sormien toiset päät hilloon saadaksesi vieläkin karmivamman lopputuloksen.

  Pelottavaa ja maistuvaa Halloweenia!


  Facebook
  Pinterest
  Twitter

  Olemme vastaanottaneet pyyntösi