TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
 
Hatut

Naamiaishatut

772 tuotetta
 
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Hattutyypit
Teema
Juhlat
Tuotemerkit
Värit

HAUSKAT HATUT NAAMIAISIIN: PUKEUDU PÄÄSTÄ VARPAISIIN! TÄYDENNÄ NAAMIAISASUASI HIENOLLA HATULLA

Ollaanpas rehellisiä: nykymuodista puuttuu lähes kokonaan kukkahatut ja silinterit. Harvoin näkee kunnon olkihattuja tai diskopäähineitä. Onneksi hätä ei kuitenkaan ole tämännäkoinen! Voit järjestää naamiaisjuhlat tai teemabileet koska haluat ja silloin on oiva tilaisuus käyttää myös tyylikästä hattua. Me myymme sinulle tonttulakit, intiaanipäähineet, sulkahatut, isot ja pienet hatut, stetsonit, kokin hatut, olkihatut, hupilippikset ja cowboy hatut. Meiltä löydät kaikki hauskat hatut kaikille päille parhaimpaan hintaan!


HAUSKAT HATUT, VIELÄKIN HAUSKEMMAT HINNAT!

Riippumatta siitä haluatko löytää itsellesi täydellisen naamiaishatun, joka täydentää asusi mahtavaksi kokonaisuudeksi, vai kuulutko siihen porukkaan, joka haluaa päästä vain helpolla ja pukeutua pelkkään hauskaan hattuun, on meillä joka tapauksessa sinulle sopiva ja edullinen hattu juhliin. Ja mikä parasta saat hattusi halvalla! Hatulla on iso rooli naamiaispukeutumisessa, vaikka nopeasti saattaakin ajatella, että sehän on vain yksi juhlatarvike, vaikka vappuhattu. Mutta mietipäs uudestaan, juhlavieraat huomaavat varmasti erikoisen hattusi. Mitä isomman ja värikkäämmän hatun valitset, sitä varmemmin sinut huomataan. Jos panostat myös naamiaisasuun, tarkista etteivät hauskat hatut vie kaikkea huomiota. Valitse hattu, joka täydentää naamiaispukuasi. Olkihattu päähän ja juhlat voivat alkaa!


TAPAA HULLU HATUNTEKIJÄ JA HANKI OLKIHATTU!

Hatuista on tullut todellinen juhlasymboli maissamme, joissa enää harvoin näkee värikästä hattumuotia, ja nyt en puhu pipoista! Hattu naamiaisasuna on kantajalleen hyvä ja varsin helppo tapa näyttää osallistuvansa eri tilaisuuksiin ja juhliin, paraateihin ja kulkueisiin. Naamiaisissa päähineet auttavat luomaan juhlatunnelmaa ja juhlaporukkaa irrottelemaan kunnolla. Hattu päässä olet osa ryhmää. Lomalla päässäsi on ehkä olkihattu ja jouluna tonttulakki. Jos haluat kannattaa lempijoukkuettasi pelikatsomossa, ei ole parempaa tapaa kertoa tuestasi kuin joukkueesi värein koristeltu hattu. Hattu on myös oiva tapa näyttää muille, että sinulla on huumoria. Olkoon vappu, synttärit, penkkarit tai polttarit hauskat hatut sopivat juhlijalle kuin pipo päähän!

Luokittelu :
123...17>>
 
 
123...17>>

Hatut

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje