TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 16:30 - 18:00.

 
 
 
 
Toy Story™

Toy Story™-naamiaisasut lapsille

7 tuotetta
 
Olet valinnut:
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Teema
Juhlat

Kohti ääretöntä, ja sen yli!

Hauskat Toy Story™-naamiaisasut lapsille!

Toy Story™-elokuvat ovat villinneet valkokankaalla ja kotiteattereissa nyt jo rapeat parikymmentä vuotta. Voiko olla tottakaan, että ensimmäinen tietokoneanimoitu piirretty ilmestyi tosiaan jo vuonna 1995? Ensimmäisessä Toy Story™-elokuvassa seikkailivat, tottahan toki, Sheriffi Woody ja astronautti Buzz Lightyear. Toy Story™-elokuvien ympärille on kasvanut valtava oheistuotteiden kimara, ja me täällä Vegaoolla olemme myös päässeet osallisiksi tätä hurjaa saagaa. Uusi Toy Story™-elokuva on ajoitettu julkaistavaksi jo vuonna 2019, joten keräsimme kaikki suosikkihahmomme yhteen tänne Toy Story™-naamiaisasujen kategoriaan helposti löydettäväksi. Älä jää odottamaan uutta ensi-iltaa, vaan ryhdy seikkailuun Toy Story™-naamiaisasussa vaikka heti!


Naamiaisasut kuin suoraan elokuvasta!

Minä edustan sitä ikäpolvea, joka on kasvanut Disneyn ihanimpien klassikoiden seurassa. Siksipä minulle olikin melkoinen tyrmäys, kun aikoinaan näin ensimmäisen
Toy Story™-elokuvan. Ihmeellistä! Hahmot liikkuivat ruudulla kuin tosielämässä konsanaan. En tiennyt, mitä mieltä olisin aiheesta. Silloin aikoinaan, eivät tosifanit voineet myöskään vain kävellä lähimmälle kiskalle ja ostaa elokuvan kuin elokuvan oheistuotteita. Nykyään, oheistuotteitta kaupitellaan jokaisessa kadunkulmassa. Mielestäni on ihanaa, kun tarun ja todellisuuden raja hälvenee ja jokaiseen päivään voi lisätä ripauksen sadun taikaa. Juurikin sen vuoksi me täällä Vegaoolla valikoimme parhaat naamiaisasut Toy Storystä ja muista klassikoista hyllyillemme. Meiltä löydät ihanimmat ja suloisimmat Toy Story™-naamiaisasut lapsille, aikuisille, kissoille ja koirille. Kurkkaahan myös hauskat Toy Story™-koristeemme !

Luokittelu :
 

Naamiaisasut lapsille

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje