TYYTYVÄINEN TAI RAHAT TAKAISIN!
09 747 905 67
 Asiakaspalvelu auki  Lisätiedot
 
 
 
 

Palvelemme sinua arkisin klo 10:00 - 14:00- 15:00- 18:00.

 
 
 
 
Peruukit

PERUUKIT

920 tuotetta
 
FILTTERIT
SUOSITUT TEEMAT
Värit
Pituus
Mallit
Teema
Juhlat
Tuotemerkit

VALITSE LEMPITUKKASI LUKUISIEN PERUUKKIEMME JOUKOSTA

Peruukkien käyttö on lisääntynyt viimeaikoina huimasti, kiitos trenditietoisten kuluttajien, jotka uskaltavat vaihtaa tyyliä hullutella mitä erikoisimmissa teemabileissä. Nykyisin ei peruukkia yhdistetä yhtä helposti ikäviin asioihin kuten sairauksiin tai hiustenlähtöön kuin aikaisemmin. Näin ei ole todellakaan enää asianlaita! Peruukilla voit korostaa persoonaasi ja ilmaista tyyliä. Peruukin suosio kasvoi vähitellen ehkä erään sinihiuksisen laulajattaren ansiosta. Hän lauloi ”Bailando”. Peruukin läpimurtoon on myös osaltaan vaikuttaneet henkilöt Gaga ja Katy, jotka vaihtavat hiusväriä ja pituutta yhtä usein kuin vaatteita.
Yksi asia on myös varma. Peruukki on aina kuulunut juhliin! Meiltä vegaoo.fi:ltä saat kaikenlaiset peuukit afrot, lyhyet, kiharat ja pitkät. Meillä on peruukkeja joka juhliin ja kaikkiin tarpeisiin. Löydät eriväriset peruukit ja eripituiset peruukit kuten myös saparot ja letit, vai etsitkö joulupukin partaa?


KUKA JAKSAA ODOTTAA TUKAN KASVUA?

Haluaisitko vaihtaa hiustyyliä jotakin erikoistilaisuutta varten, onko sinulla juhlat, tai sitten ihan vaan huvin vuoksi? Olisihan pitkä tukka kiva, tai kiharat tai irokeesi! Mutta kuka jaksaa odottaa, että hiukset kasvavat? Uusi hiusmalli on mahdollista luoda myös peruukilla. Peruukkimme on suorastaan tehty sitä varten! Meiltä löydat naisten ja lasten peruukit, miesten mallit, kaljut peruukit ja discohiukset. Peruukeilla voit hullutella, pitää hauskaa vappuna ja naamiaisissa tai sitten kokeilla uutta tyyliä ihan tosissaan. Olet ehkä aina halunnut koittaa punaista peruukkia tai pitkiä tummia hiuksia, vai miten olisi tyylikäs renesanssiperuukki seuraaviin teemajuhliin?. Älä huoli, meiltä löydät kaikki värit ja tyylit! Selaa listaa vaikka jo heti ja löydä uusi peruukkisi helposti ja halvalla!


HALVAT PERUUKIT NETISTÄ!

Aikaisemmin oli puhe eräistä kuuluisista henkilöistä, jotka ovat vieneet peruukit maailmankartalle. On totta, että nämä kolme naista ovat peruukkityylien edelläkäviöitä, mutta sinä voit tehdä saman, etkä edes tarvitse paksua lompakkoa pystyäksesi vaihtamaan hiusväriä yhtä usein. Osta peruukkisi meiltä nettikaupasta, niin huomaat kuinka sinäkin voit vaihtaa tyyliä vaikka joka päivä! Yllätä kollegasi ja ilmaannu töihin uudessa tukassa tai järjestä naamiaiset. Meiltä löydät parhaan valikoiman ja parhaat hinnat! Pidämme vegaoo.fi :llä hinnat edullisina, jotta kaikki voisivat pitäa hauskaa ja koittaa uusia peruukkeja yhä uudelleen ja uudelleen!!


KAIKILLE OMA PERUUKKI !

Etkö osaa päättää minkä peruukin valitset? Tiedämme, että se on vaikeaa, mutta autamme sinua mieliisti. Jos olet jo vallinnut naamiaisasusi, voit filttereidemme avulla rajata peruukkivalikoimaamme, jotta sinulle jää vähemmän vaihtoehtoja. Tiesitkö, että naamiaisasujen yhteydessä ehdotamme sinulle myös peruukkia, joka sopii asuun? Näet ehdotukset ja juhlatarvikevinkit kuvan alapuolella.
Jos taas et ole vielä valinnut seuraavaa teema-asuasi, voisi olla hauskaa aloittaa valitsemalla peruukki. Leiki kontrasteilla ja väreillä. Kokeile sinistä peruukkia tai irokeesia! Entäpä neonvärinen peruukki? Jos sinulla on lyhyet hiukset, kokeile pitkää mallia. Vaihda rohkeasti väriä ja peruukin pituutta. Naamiaiset ovat ihan parhaita! Voit huoletta olla kuka haluat ja leikitellä jopa hiuksilla!

Luokittelu :
123...20>>
 
 
123...20>>

Peruukit

Sulje ikkuna
Hyödynnä
5€*
Tilaa
meidän uutiskirje